Tiedoitus

3.6.2016 Keskustelut avattu!

#1 Re: Koulukiusaaminen » Koulun alku » 2017-08-03 08:18:44

Entisenä koulukiusattuna voin sanoa että omalla kohdalla kouluun palaamiseen liittyi aina hyvin erilainen kirjo tunteita. Pelko ja jännitys niistä suurimpina..oli myös sitä toivoa että ehkä tänä vuonna asiat muuttuvat ja kaikki olisi paremmin. Harmikseni niin ei kuitenkaan omalla kohdalla käynyt hmm

#2 Re: Vapaa-ajan kiusaaminen » Kokemuksia? » 2017-06-12 09:52:49

Voin samastua tuohon hyvin paljon. Itse en voinut käydä ulkona koska aina kun olin jossain ja kiusaajani huomasivat minut sain perääni paljon huutelua ja ilkkumista. Onnekseni olen päässyt niistä ajoista jo pois mutta silti aina kun kävelen esimerkiksi kaupungilla pakostikkin miettii että milläköhän tavalla ihmiset tuomitsevat minua nyt..se on totta että tietty valmiustila on aina läsnä.

#3 Re: Nettikiusaaminen » Missä ja miten nettikiusaaminen ilmenee? » 2017-05-11 08:38:52

Peruskoulua kun kävin niin facebookissa sain ainakin viestien välityksellä paljon haukkumista ja uhkailua..on minulle myös seinälle kirjoitettu uhkaviestejä ja haukkumanimiä.
Aika paljon myös näkee foorumeilla vihakommentteja ja esim. youtubessa ihmiset kommentoivat järkyttäviä asioita.
Ihmiset eivät välttämättä ymmärrä että vaikka he eivät sano sitä suoraan päin naamaa se silti satuttaa, järkyttää ja pelottaa henkilöä joka saa osakseen kiusaamista netin kautta.

#4 Re: Vapaa-ajan kiusaaminen » Nettikiusaaminen » 2017-04-20 07:56:08

Itse olin aikoinani koulukiusattu ja elettiin myöskin facebookin aikakautta joten kiusaaminen ei enään jäänyt kouluun vaan jatkui facebookin kautta kotonakin. Monet eivät edes tajua kuinka pahasti ne netissäkin sanotut sanat voivat satuttaa.
Muistan yhden erityisen surkean kesän jolloin sain yötä päivää facebookissa viestiä kuinka huora, läski, ryssä ja arvoton olin. Muistan vielä kuinka sain uhkauksia että he tietävät missä asun ja tulevat hakkaamaan minut. Se että jonkun olotila tehdään niin surkeaksi ja että saa pelätä yötä päivää milloin sut hakataan on aivan hirveää.
Nyt olen jo onneksi saanut itseni parempaan paikkaan eikä minun tarvitse enään pelätä kokopäiväisesti.

Laudan alaosa

Pyörii FluxBB:llä